Κρεβατοκάμαρα SICILIA… αποπνέει ηρεμία!


Εκπτωτική τιμή: 1.950 €

(Αρχική τιμή: 2.300 €)


*Στο σετ συμπεριλαμβάνεται το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, η τουαλέτα με τον καθρέφτη, το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής συρταριέρας με καθρέφτη δαπέδου. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση εντός Νομού Αττικής.


metritois

Μετρητοίς

visa

VISA (6 άτοκες δόσεις)

master

MasterCard (6 άτοκες δόσεις)

amex

American Express

btransfer

Κατάθεση σε τράπεζα

ebank

E-banking

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ξύλο Οξιά

Χρώμα Caramel

INOX λεπτομέρειες

Μηχανισμοί soft-close

Γνωρίζατε ότι…


Στο krevatokamares.gr  δημιουργούμε μοναδικές μίξεις χρωμάτων, που αναδεικνύουν τα φυσικά νερά των ξύλων, ενώ παράλληλα τονίζουν τους πόρους των φυσικών φλοιών?

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ

Η κρεβατοκάμαρα Sicilia είναι κατασκευασμένη από ξύλο οξιάς και διακατέχεται από απαλές καμπύλες με inox λεπτομέρειες. Η caramel απόχρωσή της τονίζει τις απαλές καμπύλες του κεφαλαριού, του ποδαρικού, των κομοδίνων και της τουαλέτας, δίνοντας μια ανάλαφρη αίσθηση ηρεμίας στο χώρο σας. Παράλληλα, το ποδαρικό έρχεται σε αντίθεση με το κεφαλάρι, κάνοντας μία πρωτότυπη καμπύλη προς τα έξω. Οι inox γραμμές στα κομοδίνα, την τουαλέτα και το κρεβάτι δημιουργούν μία ήπια αντίθεση, ενώ ο καθρέφτης σε αυστηρή ίσια γραμμή ολοκληρώνει το σύνολο, κάνοντας την κρεβατοκάμαρα Sicilia ιδανική επιλογή για ένα δωμάτιο με λιτό και χαλαρό στυλ.

*Οι διαστάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, αφού το krevatokamares.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαστάσεις όλων των επίπλων στο χώρο σας

ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κρεβάτι 1.70 (π) x 2.20 (μ) x 1.02 (υ)
Στρώμα 1.60 (π) x 2.00 (μ)
Κομοδίνα 0.55 (μ) x 0.45 (β) x 0.43 (υ)
Τουαλέτα 1.10 (μ) x 0.45 (β) x 0.73 (υ)
Συρταριέρα 0.55 (μ) x 0.45 (β) x 1.18 (υ)
Καθρέφτης δαπέδου 0.55 (μ) x 0.45 (β) x 1.80 (υ)

 

 

Βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε οξιά caramel. Αυτόματοι μηχανισμοί με στοπ σε όλα τα συρτάρια. Inox λεπτομέρειες στο κεφαλάρι, το ποδαρικό, την τουαλέτα και τα κομοδίνα. Δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου και αλλαγής χρωματισμών.

Η έμπνευση…


Σικελία… Ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, διανθισμένο με υπέροχα κτίσματα, τα οποία κατασκευάστηκαν από ένα τοπικό πέτρωμα, που τους δίνει το χαρακτηριστικό γήινο χρώμα. Σχεδιάζοντας την κρεβατοκάμαρα Sicilia, ακολουθήσαμε τις καμπύλες γραμμές των κτισμάτων αυτών, ενώ παράλληλα δώσαμε στο ξύλο το χρώμα του πετρώματος που χρησιμοποιήθηκε στη Σικελία. Έτσι, δημιουργήθηκε η Sicilia, με σκοπό να προσδώσει ηρεμία και γαλήνη στον προσωπικό σας χώρο.

ΆΛΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter της GIORGIO FATOURO!