Κρεβατοκάμαρα Opera

Κρεβατοκάμαρα Opera… η μοντέρνα, κλασική άποψη!


Εκπτωτική τιμή: 2.170 €

(Αρχική τιμή: 2.700 €)


*Στο σετ συμπεριλαμβάνεται το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, η τουαλέτα με τον καθρέφτη, το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής συρταριέρας με καθρέφτη δαπέδου. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση εντός Νομού Αττικής.


metritois

Μετρητοίς

visa

VISA (6 άτοκες δόσεις)

master

MasterCard (6 άτοκες δόσεις)

amex

American Express

btransfer

Κατάθεση σε τράπεζα

ebank

E-banking

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ξύλο Οξιά και Δρυς

Χρώμα Caramel

Πολυεστερικό Amande

Τεχνόδερμα

Inox λεπτομέρειες

Κρυφά συρτάρια

Μηχανισμοί soft-close

Γνωρίζατε ότι…


Στη GIORGIO FATOURO χρησιμοποιούμε τεχνοδέρματα με υπόστρωμα βαμβακιού, ώστε να μην αποχρωματίζονται και να μη φθείρονται στα σημεία συνεχούς τριβής?

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ

Η κρεβατοκάμαρα Opera αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους λατρεύουν τη μοντέρνα γραμμή, αλλά επιθυμούν και μια αίσθηση κλασικού και διαχρονικού στο χώρο τους. Σε πρωτότυπους συνδυασμούς, τόσο ως προς το χρώμα, όσο και ως προς το ξύλο – μιας και για πρώτη φορά συνδυάζονται αρμονικά οξιά και δρυς – η κρεβατοκάμαρα Opera καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα κλασική και μοντέρνα. Στα κομοδίνα και την τουαλέτα υπάρχουν πρωτότυπα κρυφά συρτάρια με μηχανισμούς push, για την τοποθέτηση των προσωπικών σας αντικειμένων.

*Οι διαστάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, αφού η GIORGIO FATOURO σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαστάσεις όλων των επίπλων στο χώρο σας

ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κρεβάτι 1.70 (π) x 2.15 (μ) x 1.03 (υ)
Στρώμα 1.60 (π) x 2.00 (μ)
Κομοδίνα 0.60 (μ) x 0.40 (β) x 0.50 (υ)
Τουαλέτα 1.20 (μ) x 0.40 (β) x 0.76 (υ)
Συρταριέρα Κατόπιν παραγγελίας
Καθρέφτης δαπέδου Κατόπιν παραγγελίας

Χειροποίητη βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε χρωμοσύνθεση πυρακτωμένου χαλκού, απόχρωση ηφαιστειακής λάβας και παλίσσανδρο με έντονες σκιάσεις. Αυτόματοι μηχανισμοί με φρένο σε όλα τα συρτάρια και μηχανισμός υδραυλικής ανάκλισης στην κατακόρυφη πόρτα. Κρεβατοκάμαρα από ξύλο οξιάς, με λεπτομέρειες από τεχνόδερμα στο κρεβάτι. Κομοδίνα με αντίστροφη κλίση, που καταλήγουν σε κατακόρυφο κίονα. Επάλληλο G έπιπλο, με ευρύχωρους αποθηκευτικούς χώρους, ντουλάπια και συρτάρια. Ενσωματωμένο οικολογικό τζάκι, με διακοσμητικά κρύσταλλα και καθρέφτης με τεχνική θρυμματισμένου τζαμιού. Πόμολα ιταλικά, με ιδιόμορφο design στην απόχρωση της ηφαιστειακής λάβας. Δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου, αλλαγής χρωματισμών και τεχνοδέρματος.Βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε διχρωμία δρυς caramel και amande οξιά με πολυεστερική επίστρωση. Αυτόματοι μηχανισμοί με φρένο σε όλα τα συρτάρια και τα ντουλάπια και μηχανισμός push στα κρυφά συρτάρια. Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός και οξιάς, μετεχνόδερμα στο κεφαλάρι, διακοσμημένο με inox στοιχεία. Τουαλέτα και κομοδίνα με τριχρωμία και κρυφά συρτάρια. Ιταλικά πόμολα σε inox οβάλ σχέδιο. Δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου και αλλαγής χρωματισμών και τεχνοδέρματος.

Η έμπνευση…


Μία επίσκεψη στην Opera Garnier του Παρισιού στάθηκε η αφορμή για το σχεδιασμό τής κρεβατοκάμαρας Opera. Κατά τη διάρκεια της αναδιαμόρφωσης του Παρισιού το 1858, διενεργήθηκε ανοιχτός διαγωνισμός για την κατασκευή ενός μεγάρου, προς τιμήν του Ναπολέοντα. Το σχέδιο που επιλέχθηκε, ήταν του Charles Garnier, συνδύαζε αρμονικά πολλά αρχιτεκτονικά στυλ και γι” αυτό ο Garnier το ονόμασε «Στυλ Ναπολέων», κερδίζοντας την εύνοια του Αυτοκράτορα. Σχεδιάζοντας τη δική μας Opera, συνδυάσαμε για πρώτη φορά οξιά και δρυς, ενώ η αντίθεση αυτή τονίστηκε ακόμη περισσότερο με την χρωματική αντίθεση που επιλέχθηκε. Στο τεχνόδερμα του κεφαλαριού, προστέθηκαν μεταλλικά στοιχεία που θυμίζουν νότες, ολοκληρώνοντας μία πραγματικά μοναδική δημιουργία…

ΆΛΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter της GIORGIO FATOURO!