GF_logo

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…

«Κάθε τέχνη ζει χάρη στην αδιάκοπη νίκη της καινοτομίας πάνω στην παράδοση».

Αυτό που πιστεύουμε ότι μπορεί να μας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά, δεν είναι το προφανές, για παράδειγμα ένα ακόμη κοινότυπο σετ κρεβατοκάμαρας, όπου απλά κοιμόμαστε. Θα μπορούσε να είναι ένα σετ κρεβατοκάμαρας με ενσωματωμένο τζάκι, που θα ζεσταίνει το χώρο μας και θα απολαμβάνουμε τη συντροφιά της φλόγας του, ή ένα κρεβάτι, που μοιάζει να αιωρείται, διατηρώντας όμως τη στιβαρότητα που η χρήση του επιβάλλει…
Αυτό ονομάζεται τέχνη και είναι αυτό που διαφοροποιεί τη GIORGIO FATOURO από αντίστοιχες επιχειρήσεις σχεδιασμού και κατασκευής επίπλων.

Το 2000 ο σχεδιαστής GIORGIO FATOURO στράφηκε στην χωρίς επιρροές από τάσεις και νόρμες δημιουργία επίπλων, αλλάζοντας τη φιλοσοφία μιας ολόκληρης εποχής, κατά την οποία το έπιπλο ακολουθούσε κατά πόδας τη «μόδα» που οι ευρωπαϊκοί οίκοι πρότειναν.

Στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της επιχείρησης, έως και σήμερα, το όραμα του σχεδιαστή μετουσιώνεται σε τελικό προϊόν, με την κατασκευή χειροποίητων επίπλων, που βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η πολυμορφικότητα, η μοναδικότητα, η καινοτομία και κυρίως η χρήση πρωτότυπων και πρωτόγνωρων για την επιπλοποιία υλικών. Έτσι, κάθε κρεβατοκάμαρα GIORGIO FATOURO, δεν είναι ένα ακόμη είδος επίπλωσης, αλλά ένα διαχρονικό έργο τέχνης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GIORGIO FATOURO

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

+ Περισσότερα...

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

+ Περισσότερα...

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

 • Billie Holiday

  Δε μπορείς να αντιγράφεις κάποιον άλλο και να περιμένεις να πετύχεις κάτι. Αν αντιγράφεις, σημαίνει πως δουλεύεις χωρίς πραγματικό συναίσθημα…

  Billie Holiday
 • John Ruskin

  Η ποιότητα ποτέ δεν είναι τυχαίο γεγονός: είναι το αποτέλεσμα της ευφυούς προσπάθειας.

  John Ruskin
 • Steve Jobs

  Το αγοραστικό κοινό δε γνωρίζει τι πραγματικά χρειάζεται, μέχρι εσύ να του το παρουσιάσεις.

  Steve Jobs

Η GIORGIO FATOURO ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

46

Χρόνια Συνεχούς Λειτουργίας

228

Συνεργάτες σε Ελλάδα και Κύπρο

23

Μέρες Μέσος Χρόνος παράδοσης

700

Ευχαριστημένοι Πελάτες / έτος

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ GIORGIO FATOURO

sketch

Ο σχεδιαστής GIORGIO FATOURO, αποκομμένος από τις επιρροές των διεθνών τάσεων στο χώρο τού επίπλου, δημιουργεί έπιπλα πολυμορφικά και ταυτόχρονα λειτουργικά, με τις πιο εξεζητημένες και πρωτότυπες πρώτες ύλες. Αντλώντας έμπνευση από έργα τέχνης, εικόνες της φύσης, πίνακες, ιστορικά πρόσωπα και οτιδήποτε στη δική μας καθημερινότητα ίσως περνούσε απαρατήρητο, σχεδιάζει έπιπλα, που συνδυάζουν τεχνοτροπίες ξύλου, μέταλλα, αυθεντικούς κρυστάλλους και τεχνητό φωτισμό, με ένα τρόπο μοναδικό, αλλά απόλυτα αρμονικό. Τέλος, εκμεταλλευόμενος κάθε λεπτομέρεια του σχεδίου, διαμορφώνει ιδιότυπους αποθηκευτικούς χώρους, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στην αισθητική, αλλά και στη λειτουργικότητα του επίπλου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ GIORGIO FATOURO

Η μετουσίωση του σχεδίου σε απτό προϊόν δεν είναι μια απλή διαδικασία, μιας και απαιτεί άριστη τεχνογνωσία, άψογη συνεργασία του σχεδιαστικού με το κατασκευαστικό τμήμα, αλλά και συνεχείς ελέγχους ποιότητας. Στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της GIORGIO FATOURO, επιλέγονται ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες και πρωτότυπα διακοσμητικά στοιχεία, για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό έπιπλο, αντάξιο των προσδοκιών τού εκάστοτε πελάτη. Παράλληλα, κάθε κρεβατοκάμαρα GIORGIO FATOURO δεν είναι προϊόν μαζικής βιομηχανοποιημένης παραγωγής, αλλά ένα έπιπλο με τη μοναδικότητα και τη συλλεκτικότητα που η χειροποίητη κατασκευή του προσδίδει.

Γνωρίζατε ότι…


H GIORGIO FATOURO διαθέτει πιστοποίηση ως Ελληνική Επιχείρηση Σχεδιασμού και Κατασκευής Επίπλων, από το φορέα Επιμένων Ελληνικά?

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Η σχέση της GIORGIO FATOURO με τους πελάτες, δε σταματάει με την πώληση του επίπλου. Μία σειρά από υπηρεσίες που διατίθενται μετά την πώληση, καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, που δεν είναι άλλος από τη συνεχή επαφή και την πλήρη ικανοποίηση των προσδοκιών του πελάτη.

Είτε πρόκειται για συμβουλές με σκοπό την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του χώρου σας, είτε πρόκειται για προτάσεις διακόσμησης, το σχεδιαστικό τμήμα της GIORGIO FATOURO είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Παράλληλα, μέσω της Εγγύησης Άνευ Όρων, για τον πρώτο χρόνο από την αγορά της κρεβατοκάμαράς σας, οποιαδήποτε φθορά επιδιορθώνεται ή – εάν αυτό δεν είναι εφικτό – το φθαρμένο κομμάτι αντικαθίσταται, εντελώς δωρεάν, ακόμη και αν η φθορά προήλθε από δική σας υπαιτιότητα. Τέλος, για τα υπόλοιπα 9 χρόνια, μέσω της Γραπτής Εγγύησης καλύπτεται οποιαδήποτε φυσιολογική ή λειτουργική φθορά προκύψει.

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter της GIORGIO FATOURO!